Boots Apotek Skøyen

Velkommen til Boots Apotek på Skøyen!

I Boots apotek får du en sikker reseptekspedisjon og kvalifisert rådgivning, både innenfor reseptmedisin og velvære. Boots har mer enn 150 års erfaring fra apotekdrift og produktutvikling og er i dag verdens største internasjonale apotekkonsern.

Alle Boots apotek har et stort utvalg av tjenester og produkter for helse og velvære. Kvalitet og service er viktig for oss, og vi ønsker å tilby alle våre kunder rådgivning og produkter tilpasset deres unike behov. Boots er ledende på produktutvikling og produserer en rekke bestselgende merker som No7, Botanics og Soltan. Vi er også eksklusiv forhandler i Norge av kjente merker som Soap & Glory og Champneys.

Med vårt brede sortiment innen hudpleie og kosmetikk gir vi alle muligheten til å pleie sin naturlige skjønnhet med produkter som passer til deres hud. Hos oss har alle muligheten til å skinne!

Du kan også besøke oss på www.boots.no. I vårt nett apotek finner du vårt store varesortiment innen hudpleie og egenomsorg, informasjon om sykdom, plager, helse og skjønnhet og produktinformasjon. Du kan også bestille dine reseptpliktige medisiner via våre nettsider og hente dem i det Boots-apoteket du selv velger.

Mandag: 09:00 – 18:00

Tirsdag: 09:00 – 18:00

Onsdag: 09:00 – 18:00

Torsdag: 09:00 – 18:00

Fredag: 09:00 – 18:00

Lørdag: 10:00 – 16:00

Søndag: Stengt

Adresseikon

Adresse

Nettsideikon

Nettside

Instagram-ikon

Instagram

Facebook-ikon

Facebook

LinkedIn-ikon

LinkedIn

Tiktok-ikon

TikTok

Snapchat-ikon

Snapchat