El Camino

Velkommen til El Camino avdeling Skøyen!

Velg din egen favoritt fra vår meny eller skreddersy din egen burrito, bowl eller taco akkurat slik du vil ha den. Velg kvalitetskjøtt fra lokale leverandører som Stange og Strøm-Larsen, nydelig fisk eller scampi perfekt tilberedt bare for deg. Vi har også vegetariske og veganske alternativer. Topp til slutt med ditt valg av håndlagde salsaer, grønnsaker og dressinger.

Våre restauranter har alltid ferske grønnsaker slik at du får en frisk og velsmakende opplevelse. Alle våre råvarer holder høy kvalitet og vi lager alt av tilbehør fra bunnen av. Det er vår signatur!

Lunsj? Overtidsmat? Selskap? Vi tilbyr både levering og henting. Vi kan også komme til deg og servere gjestene dine slik at du kan kose deg og slappe av mens vi fikser alt!

Når du bestiller taco kits hos oss får du et utvalg av kjøtt, sopp, ris, bønner, grønnsaker, salsaer og dressinger. Maten blir levert i aluminiumsfolieformer. Alt du trenger å gjøre er å sette formene på bordet, ta av lokket og server!

Våre burritos er perfekt for fredagslunsj på kontoret, bedriftsmøter eller overtidsmat. Vi leverer bestillinger på 10 til 200 burritos til bedrifter rundt om i Oslo.

Mandag: 11:00 – 21:00

Tirsdag: 11:00 – 21:00

Onsdag: 11:00 – 21:00

Torsdag: 11:00 – 21:00

Fredag: 11:00 – 21:00

Lørdag: 13:00 – 19:00

Søndag: Stengt

Sales - Startup X Webflow Template

Telefon

Adresseikon

Adresse

Nettsideikon

Nettside

Instagram-ikon

Instagram

Facebook-ikon

Facebook

LinkedIn-ikon

LinkedIn

Tiktok-ikon

TikTok

Snapchat-ikon

Snapchat