Høyer Sjølyst Womanswear

Velkommen til Høyer Sjølyst Womanswear!

Hos Høyer handler det om shopping opplevelsen. I over 10 år har Høyer vært et motemekka for kvalitetsbevisste og moteinteresserte nordmenn. Ørnulf Høyer startet Høyer i 2004 med den første butikken på Sjølyst, og i dag finner du Høyer fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Alle butikkene er unike, og målet er at de skal være et sted du får den beste shoppingopplevelsen.

Butikkene tilbyr norske og internasjonale high end- og luksusmerker i høy kvalitet. Vårt ønske er alltid å ha et fantastisk utvalg av de beste merkevarene, og vi er levende opptatt av mote og livsstil.

Hos Høyer treffer du ansatte som med interesse og kunnskap gir deg veiledning og hjelp. Varene på hoyer.no er nøye utvalgt av våre dyktige innkjøpere, som sørger for at våre butikker til enhver tid er oppdatert. Vi ønsker alltid å gi våre kunder en helt spesiell WOW- følelse.

Vi fører merker som: Acne. Made in heaven. Superga. Diemme. Designers Remix. By Marlene Birger. Theory. Helmut Lang. Samsøe Samsøe. Tory Burch. J Brand. See by Chloe. Missoni Home. M Missoni. Jonathan Adler. Ganni. FWSS. Diane Von Furstenberg. Sport Max by Max Mara. Max Mara. Isabel Marant Etoile. Iro. Casall. Adidas by Stella McCartney. Moncler. Woolrich. Fleicher Couture. Alexander Wang. T by Wang. Stenstrøms. og mye mer.

Mandag: 10:00 – 19:00

Tirsdag: 10:00 – 19:00

Onsdag: 10:00 – 19:00

Torsdag: 10:00 – 19:00

Fredag: 10:00 – 19:00

Lørdag: 10:00 – 17:00

Søndag: Stengt

Adresseikon

Adresse

Nettsideikon

Nettside

Instagram-ikon

Instagram

Facebook-ikon

Facebook

LinkedIn-ikon

LinkedIn

Tiktok-ikon

TikTok

Snapchat-ikon

Snapchat