Kanelsnurren

Vi gleder oss til å se deg!

Uansett hvor du besøker oss, kan du nyte dagsferske varer fra vårt gourmetbakeri. Nyt en velfortjent kaffe, frokost eller lunsj i en av våre butikker, samt utforsk et bredt utvalg av sjokolader, teer, marmelader og andre delikatesser i våre delihyller.

Utover godt håndverk skjuler vi ikke noe fra deg. Den store hemmeligheten er, slik vi ser det er kombinasjonen av kvalitetsingredienser, godt håndverk og tålmodighet. Mens du sover, legger vi emnene i ovnene og ut kommer rykende fersk brød- Klar til frokostbordet, matpakken, middagen eller til kveldsmaten.

Vi er stolte over å bake brød med særpreg og smak. Hos oss finner du brød i alle former og størrelser, som passer til hver en anledning.

Du finner alltid nysmurte sandwicher og ferske salater i diskene våre. Lunsjteamet vårt skjærer, smører, kutter, legger, blander og pakker til deg og enten du er på jakt etter en klassisk club eller føler deg eventyrlysten!

Fra konditoriet kommer det en evig strøm søte fristelser. Fra tradisjonelle kaker til unike smaker, har vi noe for enhver smak. Uansett om du er på jakt etter en kake til en spesiell anledning, eller bare vil unne deg noe godt, har vi noe for alle.

Når du kjøper kaffe hos oss, enten det er husets filterkaffe, en cappuccino eller en pose med kaffebønner, skal du være sikker på at kaffen er kvalitetssikret i alle ledd, fra bønne til kopp. Kaffeteamet leter konstant etter den beste koppen kaffe, og de har ikke gitt seg enda.

Velkommen til Kanelsnurren avdeling Skøyen!

Mandag: 07:00 - 18:00

Tirsdag: 07:00 - 18:00

Onsdag: 07:00 - 18:00

Torsdag: 07:00 - 18:00

Fredag: 07:00 - 18:00

Lørdag: 08:00 - 17:00

Søndag: 09:00 - 16:00

Adresseikon

Adresse

Nettsideikon

Nettside

Instagram-ikon

Instagram

Facebook-ikon

Facebook

LinkedIn-ikon

LinkedIn

Tiktok-ikon

TikTok

Snapchat-ikon

Snapchat