Kitch’n

Stell i stand til fest på kjøkkenet. «Hver dag er en fest», sier ordtaket – og vi er så enige. I alle fall når kjøkkenet er godt utstyrt.

Vi hjelper deg å lage feststemning, selv på hverdager. Trumf travle ettermiddager med kjøkkenutstyr som får middagslagingen til å gå unna, kjapt og enkelt. Lekre kniver, skåler og panner legger i alle fall ingen demper på stemningen. Tvert imot. Sving deg på kjøkkenet med kvalitetsutstyr som spiller på lag – og gjør deg glad.

Vår historie:

Kitch’n ble etablert i 2002 i Norge. I dag har vi 146 butikker over hele landet, og 24 i Sverige. Nettbutikkene i Norge og Sverige gir kundene våre tilgang til et stadig større antall produkter, samt fleksibilitet til å velge mellom å handle i butikk, på nett eller gjennom Klikk & Hent.

Kitch'n er en del av Home Brands Holding AS, som også eier Tilbords og Cervera.

Med små steg går vi i samme retning. Strekker ut en hjelpende hånd, mens den andre tar smarte valg. Vi i Kitch’n tar ansvar for å gjøre noens liv litt enklere i dag – og verden til et bedre sted i morgen. Du, og vi, gjør litt hver. Vi handler sammen.

Mandag: 09:00 – 19:00

Tirsdag: 09:00 – 19:00

Onsdag: 09:00 – 19:00

Torsdag: 09:00 – 19:00

Fredag: 09:00 – 19:00

Lørdag: 10:00 – 17:00

Søndag: Stengt

Adresseikon

Adresse

Nettsideikon

Nettside

Instagram-ikon

Instagram

Facebook-ikon

Facebook

LinkedIn-ikon

LinkedIn

Tiktok-ikon

TikTok

Snapchat-ikon

Snapchat