Look At Me

Look At Me er en frisør- og hudpleiesalong på Skøyen, Karenslyst Allé.

Vår målsetning er at vi, gjennom høy faglig kompetanse, kvalitet og kundefokus skal være den mest attraktive frisør- og hudpleie- salongen. Vi tilbyr pleie & styling fra topp til tå i hyggelige omgivelser, og et bredt sortiment av kjente merkevarer.

Med over 20 år i bransjen har vi solid erfaring som frisør- og hudpleiesalong. Samtidig som vi fortløpende er oppdatert på nyheter innen behandlinger og produkter. Vi henvender oss til både kvinner og menn i alle aldersgrupperLook at Me tilbyr også et reward program.
Det skal lønne seg å være lojal og god kunde hos oss. Vi gir deg 5% cashback ( i form av poeng) på alle behandlinger og alt du handler av produkter. Det eneste du trenger er å oppgi navnet ditt.

De opptjente poengene kan benyttes valgfritt til produkter og behandlinger i vårt brede produktsortiment og gjelder på alle våre FRISØR og HUDPLEIE behandlinger.

Vår kompetanse & erfaring. Ditt image & velvære !

Merker vi fører:

ORIBE, Kevin Murphy, Joico, Redken, Shu uemura, Little green, HH Simonsen, BareMinerals, Elemis,Vita liberata, Vinelyx, Matis, Decleor, Carita, Babor, Super elixir, Elizabeth Arden pro.

Mandag: 10:00 – 18:00

Tirsdag: 10:00 – 18:00

Onsdag: 10:00 – 18:00

Torsdag: 10:00 – 18:00

Fredag: 10:00 – 18:00

Lørdag: 10:00 – 16:00

Søndag: Stengt

Adresseikon

Adresse

Nettsideikon

Nettside

Instagram-ikon

Instagram

Facebook-ikon

Facebook

LinkedIn-ikon

LinkedIn

Tiktok-ikon

TikTok

Snapchat-ikon

Snapchat