Optiker Kolstad

Tor Kolstad har sin utdannelse fra Høgskolen i Buskerud, nå universitetet i Sørøst-Norge og har etterutdannelse fra Tyskland og Sveits.

I tillegg til optiker Tor Kolstads kunnskap og lange erfaring innen samsyn, vil optiker Steffen Kolstad med sin masterutdannelse i optometri åpne opp for en bredere kompetanse innen kontaktlinsetilpassing, samsynsproblematikk og øyehelse.

Øyelege Kim Kolstad vil jobbe ett par dager i måneden, primært på kveldstid. Han har sin spesialutdanning fra Haukeland universitetssykehus samt øyeavdelingen ved Drammen sykehus hvor han nå jobber som overlege. Han jobber i tillegg ved Argus-syn en dag i uken.

I det offentlige jobber han mest med operasjon av skjeling, grå stær, okuloplastikk og medisinsk netthinneproblematikk. Her vil det være mulighet å bestille undersøkelse uten henvisning med relativt kort ventetid.

I tillegg samarbeider vi med øyelege Wolfgang Raab i Tyskland. Han holder til i Frankfurt, hvor han ufører skjeleoperasjoner på sin klinikk som ligger ca 2 timer utenfor Frankfurt. Han er utdannet som master optiker og optometrist, samt senere som øyelege med spesialisering innen skjeleoperasjoner etter MKH-metoden.

Velkommen til Optiker Kolstad!

Mandag: 09:00 – 17:00

Tirsdag: 09:00 – 17:00

Onsdag: 09:00 – 17:00

Torsdag: 09:00 – 17:00

Fredag: 09:00 – 16:00

Lørdag: 10:00 - 14:00

Søndag: Stengt

Adresseikon

Adresse

Nettsideikon

Nettside

Instagram-ikon

Instagram

Facebook-ikon

Facebook

LinkedIn-ikon

LinkedIn

Tiktok-ikon

TikTok

Snapchat-ikon

Snapchat