Rotpunkt Kjøkken

Vi er en kjøkkenprodusent som våger å tenke annerledes. Med deg og fremtiden i fokus, leverer vi skreddersydde kjøkken i gjennomgående høy kvalitet og bærekraftige materialer.

Rotpunkt har produsert kjøkken i mer enn 90 år og er kjent som et kvalitetsmerke innen moderne kjøkken. Når du velger et kjøkken fra Rotpunkt, velger du et slitesterkt kjøkken med optimal funksjon, mange års glede og sist men ikke minst et tidsriktig design. Kjøkkenet leveres i et bredt utvalg av farger, materialer og størrelser, og er utstyrt med den nyeste teknologien og høy grad av brukervennlighet, takket være våre mange praktiske løsninger.

Er du glad i farger, som oss? Vi tilbyr ikke bare et utvalg på over 20 skapfarger men et stort utvalg frontvarianter i over 300 standardfarger. Dette gir deg muligheten til å skape ditt helt unike kjøkken.

Med vår Svanemerkede Greenline serie kan vi garantere bærekraft i alle ledd – produksjon, produktkvalitet, levetid, avgasser i ditt hjem og helt frem til produktet skal gjenvinnes. Gjennom 90 års erfaring har vi lagt grunnlaget for våre sirkulære og bærekraftige kjøkken.

Vi hjelper deg gjerne! Våre kjøkkenkonsulenter legger sin stolthet i å gi hvert kjøkken et personlig preg. Ta kontakt i dag!

Mandag: 10:00 - 18:00

Tirsdag: 10:00 - 18:00

Onsdag: 10:00 - 18:00

Torsdag: 10:00 - 18:00

Fredag: 10:00 - 17:00

Lørdag: 10:00 - 16:00

Søndag: Stengt

Adresseikon

Adresse

Nettsideikon

Nettside

Instagram-ikon

Instagram

Facebook-ikon

Facebook

LinkedIn-ikon

LinkedIn

Tiktok-ikon

TikTok

Snapchat-ikon

Snapchat