Skøyennaprapatene

Trenger du naprapat på Skøyen? Velkommen til SkøyenNaprapatene!

Hverdagsbelastningen nesten alle mennesker utsetter seg selv for i dag er veldig høy. Kravene samfunnet og vi selv stiller til oss selv kan lett bli for mye.

Det har blitt så relevant at det til og med har fått sitt eget ord; Tidsklemma! Dette skaper ubalanse og negativt stress. Hvor ofte i løpet av en hverdag opplever du den tilstanden? Hvor ofte fokuserer du på å trekke pusten helt ned og kjenner at det fungerer og at kroppen din spiller på samme lag?

Vi på Skøyennaprapatene finnes her for å hjelpe deg å komme dit oftere. Alle våre behandlingsteknikker har som intensjon å redusere spenning i muskulatur og ledd, samt normalisere nervesystemet og for å oppnå bedre balanse.

Holdning, pust og koordinasjon/styrke er andre nøkkelord som beskriver hvorfor vi jobber som vi gjør. Vår behandling blir individuelt tilpasset for deg, og sammen skreddersyr vi et opplegg i forhold til hva kroppen din trenger for øyeblikket.

Vår erfaring og kunnskap om manuell medisin gjør at vi anser at vi kan guide deg til riktig behandlingsform og videre utvikling.

Vi har åpent fra mandag til fredag etter avtale. Vi anbefaler deg derfor å ringe på forhånd.

Mandag: 08:00 – 19:00

Tirsdag: 08:00 – 19:00

Onsdag: 08:00 – 19:00

Torsdag: 08:00 – 19:00

Fredag: 08:00 – 17:00

Lørdag: Stengt

Søndag: Stengt

Adresseikon

Adresse

Nettsideikon

Nettside

Instagram-ikon

Instagram

Facebook-ikon

Facebook

LinkedIn-ikon

LinkedIn

Tiktok-ikon

TikTok

Snapchat-ikon

Snapchat