Space Skøyen

Hos SPACE Skøyen finner du lidenskapelige pilates-instruktører som brenner for å gi deg en varm, glad velkomst og felleskapsfølelse!

Pilates er en allsidig treningsform, med fokus på økt muskelstyrke, forbedret fleksibilitet, postural korreksjon, balanse, rehabilitering og mentalt fokus, og, for den som liker det, så mye forbrenning! Pilates er en langsiktig måte å trene på, og endrer seg med deg i ulike livsfaser. Du får bevisstgjøring i måten du beveger deg på, og kan med det forbedre andre aktiviteter og trening som du allerede elsker - som er grunnen til at så mange idrettsutøvere bruker det!

Hos SPACE kan du velge å være en aktiv del av et nettverk og fellesskap fullt av positive mennesker som er inspirerende på mange forskjellige måter. Her feires forskjeller, du kan være deg selv og man støtter hverandre.

Instruktørene hos SPACE har fulle internasjonale Pilates-sertifiseringer fra anerkjente globale ekspertisesentre. De jobber kontinuerlig med å øke sin kunnskap for å utfordre kundene sine, og modifisere på nye måter.

Mandag: 08:30 – 19:00

Tirsdag: 08:30 – 20:00

Onsdag: 08:30 – 19:00

Torsdag: 07:30 – 19:00

Fredag: 07:30 – 18:30

Lørdag: 09:30 - 12:30

Søndag: Stengt

Adresseikon

Adresse

Nettsideikon

Nettside

Instagram-ikon

Instagram

Facebook-ikon

Facebook

LinkedIn-ikon

LinkedIn

Tiktok-ikon

TikTok

Snapchat-ikon

Snapchat