Surefoot

Velkommen til Surefoot på Skøyen, Karenslyst Allé. Norges største produsent av custom alpinstøvler, innerstøvler og såler.

Vi tilpasser på alle mulige måte, alt fra blokking, fresing og støping. Vi vil gjøre skiopplevelsen din optimal på alle mulige måter. Du kan selvfølgelig også medbringe dine egne støvler som vi tilpasser for deg.

Som Andy Bigford fra Ski Magazine sa; "Surefoot har gjort mer for å holde skiløpere fornøyde enn noen butikk i verden."

Det er ikke så rart at Surefoot ble tildelt Ski Magazines gullmedalje "Årets nasjonale butikk" i 2001, og har mottatt regionale gullmedalje "Årets butikk"-priser hvert år siden åpningen.

Om oss:

Surefoot startet på et lite sted i skapstørrelse i Park City, Utah, og har vokst til en rekke steder i Nord-Amerika og Europa. Der vokste to brødre ved navn Bob og Russ Shay opp med en nådeløs lidenskap for ski. Hver sjanse de hadde, var de ute i bakken. De hadde første spor om morgenen og var de siste skiløperne i bakken om natten. Ski var deres lidenskap og deres liv.

Faktisk var det eneste de ikke likte med å gå på ski, skiskoene. Dårlig passende og masseproduserte skistøvler var og er designet for å passe alle - uten å passe noen. Dette gjorde dem ekstremt smertefulle, spesielt for Bob, som ofte trakk seg tilbake til en trappeoppgang i hytta etter en hard dag på ski så ingen skulle se smerten i ansiktet hans forårsaket av skistøvlene hans.

Mandag: Stengt

Tirsdag: 10:00 – 18:00

Onsdag: 10:00 – 18:00

Torsdag: 10:00 – 18:00

Fredag: 10:00 – 18:00

Lørdag: 10:00 – 15:00

Søndag: Stengt

Adresseikon

Adresse

Nettsideikon

Nettside

Instagram-ikon

Instagram

Facebook-ikon

Facebook

LinkedIn-ikon

LinkedIn

Tiktok-ikon

TikTok

Snapchat-ikon

Snapchat