Tempur Brand Store Skøyen

TEMPUR®, som først beviste sin nytte innenfor helsesektoren, finnes nå på soverom rundtom i hele verden og forvandler søvnen til millioner. Derfor er vi det eneste madrassmerket som ble anerkjent av NASA for å forbedre livskvaliteten. Denne ærefulle anerkjennelsen gjør at vi skiller oss ut, gjør oss ydmyke og inspirerer oss til kontinuerlig nyskaping, for søvn som er helt utenomjordisk - og det hele startet med de opprinnelige NASA-forskerne.

Øyeblikket du legger deg føles som ren magi, idet milliarder av ultrasensitive celler umiddelbart responderer på kroppen din.

Kvalitet går igjen i alt vi gjør. Vårt produksjonsanlegg for madrasser og puter i Danmark – et land kjent for ikonisk design og håndverk – huser et dyktig og lidenskapelig team, dedikert til å levere etter den høyeste standard. I løpet av de seksti timene det tar å skape én enkelt TEMPUR®-madrass, utfører vi sekstisyv ulike kvalitetskontroller.

Hvis en av våre spesialister mener at madrassen fortsatt ikke er bra nok, kan de helt enkelt refusere den. Vi oppfordrer til denne fremgangsmåten, fordi vår dedikasjon til kvalitet stikker dypt – dette innebærer at vi velger kun de beste materialene, og streber etter å sikre globalt anerkjente sertifikasjoner i henhold til våre bærekraftmål. Fra det opprinnelige konseptet til den siste sømmen, fra våre produksjonsfasiliteter til ditt soverom, kan du være sikker på at TEMPUR®-produkter er de aller beste du kan få tak i.

Velkommen til TEMPUR avdeling Skøyen og prøv vårt utvalg av madrasser selv!

Mandag: 10:00 - 18:00

Tirsdag: 10:00 - 18:00

Onsdag: 10:00 - 18:00

Torsdag: 10:00 - 18:00

Fredag: 10:00 - 18:00

Lørdag: 10:00 - 17:00

Søndag: Stengt

Adresseikon

Adresse

Nettsideikon

Nettside

Instagram-ikon

Instagram

Facebook-ikon

Facebook

LinkedIn-ikon

LinkedIn

Tiktok-ikon

TikTok

Snapchat-ikon

Snapchat