17.mai-ruta i Karenslyst Allé!

Finn alt du trenger til 17.mai-feiringen i Karenslyst Allé!

17.mai-ruta i Karenslyst Allé!
12/5/24
Events

Alt du trenger - på ett sted

17.mai er rett rundt hjørnet, og i Karenslyst Allé finner du ALT du trenger til den store feiringen - på ett og samme sted!

Enten du skal grille, bestille takeaway eller på en deilig piknik i sommerværet, så finner du alt du måtte trenge i Karenslyst Allé. Med over 80 butikker innen klær og mote, hjem og interiør, mat, drikke og mye mye mer, skal det godt gjøres å ikke finne alt du trenger!

Fresh opp sølvet

Hos Thune finner du et stort utvalg bunadssølv, og det som ikke finnes i butikk kan bestilles dit til deg. Alt fra halssøljer og brystsøljer, til øredobber, ringer og mansjettknapper. Her kan du også levere inn dine søljer til tromling! For uansett hvor godt og tett du oppbevarer søljene dine, er det dessverre uunngåelig at de etter noen år begynner å falme litt i fargen. Se før og etter tromling av søljer ved å trykke HER.

Føl deg sommerklar hos Look At Me

Glemte du å bestille frisørtime, og nå er alle salongene fullbooket? Fortvil ikke! Opplev en følelse av sommerklart hår med de nye Milkshake-produktene fra Look At Me! Er det én ting som er garantert, så er det at håret ditt kommer til å lukte helt fantastisk etter å ha brukt disse produktene.

Du finner også en rekke produkter til herre hos Look At Me. Depot-produktene dufter også helt nydelig, og du opplever en følelse av dypt renset og næringsrikt hår med disse produktene. I serien finner du også produkter til barbering og styling av skjegg, så vel som hår.

Kjolenyheter hos Voyage

Er du på utkikk etter ny kjole til 17.mai? Kanskje er det for varmt å gå med bunad? Hos Voyage har de et utvalg kjoler som passer flere anledninger, ikke bare 17.mai. Så finner du kanskje noe du har lyst til å bruke gjennom hele sommeren!

Hos Voyage finner du også en rekke vakre smykker i spennende former og teksturer som vil være med å sprite opp ethvert antrekk!

Vi ønsker deg en flott 17.mai-feiring, og håper vi ses til forberedelsene i Karenslyst Allé🇳🇴

Husk å følge Karenlyst Allé på sosiale medier!

🩷Følg oss på Facebook🩷

🩷Følg oss på Instagram🩷