En ny dimensjon av selvpleie

Ta egenpleie til et nytt nivå hos Look At Me!

En ny dimensjon av selvpleie
11/6/24
Nyheter

Velkommen til Look At Me

Sommeren har mer eller mindre ankommet, og vi har tatt turen til en av frisørsalongene som pryder vår flotte handlegate - Look At Me

Lookatme er et helhetskonsept innen skjønnhet og velvære, og med snart 30 år i bransjen kan vi trygt si at de vet hva de driver med. Som gjest hos Lookatme kan du altså senke skuldrene og føle deg trygg på at du blir godt ivaretatt.

Lookatme fører en rekke velkjente merker, og gjennom deres tette samarbeid med leverandører sørger de for å alltid ha førstehåndskunnskap hva gjelder produkter og behandlinger.

Noen merker de fører:

✨ORIBE

✨Kevin Murphy

✨Joico

✨Redken

✨Shu uemura

✨Little Green

✨BareMinerals

✨Elemis

✨Vita liberata

✨Matis

✨Decleor

✨Babor

✨Super elixir

✨Elizabeth Arden pro

✨Milk_shake

En unik opplevelse i hyggelige omgivelser

Hos Lookatme tilbyr de alt innen frisør, hudpleie og sminke, og fører samme varesortiment og behandlingsmeny.

Deres mål er at du skal få samme hyggelige opplevelse uansett hvilken av deres salonger du besøker. Dette sørger de for gjennom høy faglig kompetanse, kvalitet og kundefokus. Deres tilbud innen pleie og styling fra topp til tå oppleves i hyggelige omgivelser.

Eventer og Reward-program

Hos Lookatme kan du også oppleve spennende kundekonsepter som "Saturday Glam" og shoppingkvelder med deres ekspertise. De samarbeider i denne sammenheng også med flere av våre aktører rundt i Karenslyst Allé, for en opplevelse som blir ekstra unik for deg som kunde.

Lookatme er en frisørsalong for alle, i alle aldersgrupper. Gjennom deres reward-program vil derimot du som lojal og god kunde hos Lookatme få 5% cashback i form av poeng, på alle behandlinger du gjennomfører, samt alle produkter du kjøper. Alt du trenger å gjøre er å oppgi navnet ditt! Opptjente poeng kan benyttes til valgfrie produkter i deres brede produktsortiment, og alle frisør- og hudpleiebehandlinger.

New brand alert!

Nå har Lookatme fått inn de populære produktene fra milk_shake! Disse dufter helt nydelig, og med et bredt spekter av produkter finner du garantert noe som passer ditt hår og dine behov.

Du finner Lookatme i innbydende og flotte lokaler i Karenslyst Allé 40.

Åpningstider

Mandag: 10:00 – 18:00

Tirsdag: 10:00 – 18:00

Onsdag: 10:00 – 18:00

Torsdag: 10:00 – 18:00

Fredag: 10:00 – 18:00

Lørdag: 10:00 – 16:00

Søndag: Stengt

Velkommen til LookAtMe, kvalitet og høy fagkompetanse i alle ledd!