Velkommen til Kanelsnurren Bakeri

Nå har Kanelsnurren Bakeri endelig åpnet i Karenslyst Allé - velkommen!

Velkommen til Kanelsnurren Bakeri
20/3/24
Nyheter

Det er med stor glede vi kan ønske velkommen til Kanelsnurren Bakeri som nå endelig har åpnet sin avdeling i Karenslyst Allé!

Kanelsnurrer til folket

Kanelsnurren Bakeri ble startet i Stavanger i 2013. Siden den gang har de vokst seg store, og fått en plass i en rekke nordmenns hjerter. Nå har de endelig åpnet sin avdeling på Skøyen, mer spesifikt i Karenslyst Allé 50 - altså på hjørnet rett ved Skøyen togstasjon.

Uansett hvor du besøker kanelsnurren, kan du nyte dagsferske varer fra deres gourmetbakeri, nyte en velfortjent kaffe, frokost eller lunsj, samt. utforske er bredt utvalg av sjokolader, teer, marmelader og andre delikatesser i deres delihyller.

Her er noen ting du kan se frem til ved ditt neste besøk:

✨Deilig brød med særpreg og smak

✨Et stort utvalg hvetebakst, salater, sandwicher, muffins, makroner og andre delikatesser

✨Både kalde og varme drikker

✨Hyggelige og flinke ansatte som alltid møter deg med et smil

✨Et fresht, luftig og lyst lokale over to etasjer, med masse sitteplasser

"Utover godt håndverk skjuler vi ikke noe fra deg. Den store hemmeligheten er, slik vi ser det er kombinasjonen av kvalitetsingredienser, godt håndverk og tålmodighet. Mens du sover, legger vi emnene i ovnene og ut kommer rykende fersk brød- Klar til frokostbordet, matpakken, middagen eller til kveldsmaten." - Kanelsnurren

Du finner selvfølgelig også et stort utvalg brød hos Kanelsnurren - i alle former og størrelser, som passer til enhver anledning.

Du finner alltid nysmurte sandwicher og ferske salater i diskene. Lunsjteamet hos Kanelsnurren skjærer, smører, kutter, legger, blander og pakker til deg og enten du er på jakt etter en klassisk club eller føler deg eventyrlysten!

Fra tradisjonelle kaker til unike smaker

Fra konditoriet kommer det en evig strøm søte fristelser; Alt fra tradisjonelle kaker til unike smaker har Kanelsnurren noe for enhver smak, uansett om du er på jakt etter en kake til en spesiell anledning, eller bare vil unne deg noe godt i hverdagen.

På en kaffesnurr?

Når du kjøper kaffe hos Kanelsnurren, enten det er husets filterkaffe, en cappuccino eller en pose med kaffebønner, skal du være sikker på at kaffen er kvalitetssikret i alle ledd, fra bønne til kopp. Kaffeteamet leter konstant etter den beste koppen kaffe, og de har ikke gitt seg enda!

Kanelsnurren tilbyr både Kaffekort og Brødkort - få hver 10. kopp kaffe eller hvert 10.brød helt gratis!

Kanelsnurren synes kaffe er så viktig, at de i tillegg til sin egen kaffebrennemaskin også har et eget kaffeteam! Under navnet Kaffesnurren brenner de egen kaffe, og du kan altså være helt sikker på at kaffen du kjøper er kvalitetssikret i alle ledd. Enten du kjøper husets filterkaffe, en cappucino eller en pose med kaffebønner, leter Kanelsnurrens kaffeteam alltid etter den beste koppen kaffe - og de har enda ikke gitt seg!

En sikker vinner i rushtiden

Et spennende konsept Kanelsnurren introduserer til Karenslyst Allé, er deres walk-by-tjeneste! Her kan du enkelt og raskt kjøpe det du ønsker, uten å i det hele tatt trenge å gå inn i kaféen. Perfekt for deg som er på farten!

Du kan lese mer om Kanelsnurren, samt finne deres åpningstider, sosiale medier og annen informasjon HER. Eller du kan besøke Kanelsnurrens egne nettsider og lese mer om alle deres avdelinger, historie og tilbud HER.

Vi ses hos Kanelsnurren👋🏼